Bell Schedules » Activity

Activity

Activity
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:50 AM
Warning Bell 7:55 AM
First Period 8:00 AM 8:40 AM 40 min
Second Period 8:44 AM 9:24 AM 40 min
Third Period 9:28 AM 10:08 AM 40 min
Break 10:08 AM 10:20 AM 12 min
Fourth Period 10:24 AM 11:04 AM 40 min
Fifth Period 11:08 AM 11:48 AM 40 min
First Lunch 11:08 AM 11:38 AM 30 min
Sixth Period 11:42 AM 12:22 PM 40 min
Second Lunch 11:52 AM 12:22 PM 30 min
Seventh Period 12:26 PM 1:06 PM 40 min
Eighth Period 1:10 PM 1:50 PM 40 min
Activity 1:54 PM 2:40 PM 46 min